Stäng

Om mästerkocken från Östermalm

 

 Anna är air Steward på SAS och har flugit de senaste 19 åren.

Jag har alltid älskat att laga mat. Vid 43 års ålder och fem barn senare brinner intresset starkare än någonsin. Middagen med familjen är den viktigaste tidpunkten på dagen och maten vi äter är i de flesta fall lagad från grunden. För mig är det viktigt att maten är nyttig och eftersom vi är en stor familj är det lika viktigt att matkontot hamnar inom budget. Utöver matlagning brinner jag för flärd i vardagen – vackra kläder, stora smycken och goda viner piggar upp – att få råd med champagne är en bra anledning att handla mat som är snäll mot plånboken!

Jag vill dela med mig av hur man med enkla grepp och liten kassa kan åstadkomma stordåd i köket. Men allt handlar inte om pengar utan även om kunskap och självsäkerhet. Jag vill inspirera osäkra fiskpinnevärmare till säkra hemmakockar. Tro inte att du inte kan, följ med mig!

 

Jag har alltid älskat att laga mat. Vid 43 års ålder och fem barn senare brinner intresset starkare än någonsin. Jag vill dela med mig av hur man med enkla grepp och liten kassa kan åstadkomma stordåd i köket...

Läs mer

Följ mig på Instagram