Stäng
Startsida / Tillbehör / Rabarberchutney

Rabarberchutney

ca 3 dl


220 g rabarber, skalade och skivade

½ hackad gul lök
3/4 dl socker
1 hel stor röd chili, finhackad
1 vitlöksklyfta, riven
1 lagerblad
1/2 tsk pressad citron
2 tsk salt
svartpeppar


Metod
Svetta lök, vitlök och chili i lite olivolja. Tillsätt rabarb, socker, lagerblad och citron. Låt puttra på medelvärme i ca 7-10 min. Smaka av med salt och peppar. Låt stå och svalna. Ta bort lagerbladet. Passar bra till Grillat kött, fisk och dessertost.

Taggar: Lätt
Anna



Jag har alltid älskat att laga mat. Vid 43 års ålder och fem barn senare brinner intresset starkare än någonsin. Jag vill dela med mig av hur man med enkla grepp och liten kassa kan åstadkomma stordåd i köket...

Läs mer

Följ mig på Instagram

Kategorier / Taggar

Lätt (8)

Arkiv

2015
   augusti 2015 (1)
   juni 2015 (1)
   maj 2015 (7)
   februari 2015 (1)