Startsida / Tillbehör / Coleslaw

Coleslaw

1 litet vitkålshuvud
1 fänkål
3 dl gräddfil
4 msk majonäs
1 pressad citron
1 bunt persilja, dill och gräslök
1 msk socker
salt och peppar

Metod

Strimla vit- och fänkålen. Glöm inte att skära bort stammen från vitkålen. Skölj i kallt vatten. Lägg i en påse i kylen och låt stå. Då blir nämligen kålen krispigare. Rör ihop öviga ingredienser och blanda med kålen. Ju längre den får stå desto bättre och godare blir resultatet. Bra tillbehör till grillat eller varför inte på julbordet.

Taggar: Lätt
Anna



Jag har alltid älskat att laga mat. Vid 43 års ålder och fem barn senare brinner intresset starkare än någonsin. Jag vill dela med mig av hur man med enkla grepp och liten kassa kan åstadkomma stordåd i köket...

Läs mer

Följ mig på Instagram

Kategorier / Taggar

Lätt (8)

Arkiv

2015
   augusti 2015 (1)
   juni 2015 (1)
   maj 2015 (7)
   februari 2015 (1)
Stäng