Stäng
Startsida / Tillbehör / Couscoussallad

Couscoussallad

4 port

2 1/2 dl pärlcouscous eller libanesisk couscous
3 st vårlökar, strimlad
1 dl torkade tranbär, grovhackad
1/2 dl salta mandlar eller cachewnötter, grov hackad

Dressing
1 1/2 dl olivolja
4 msk citronsaft
2 tsk curry
1 tsk kanel
2 tsk salt
svartpeppar

Metod
Blanda alla ingredienser till dressingen. Koka couscous enligt anvisning på paketet (ca 20 min) kyl genast. Blanda couscous med vårlök, tranbär och nötter slå på dressingen. Smaka av med peppar och eventuellt salt. Denna kan göras väl i förväg, får bara mer och godare smak om den står.

Taggar: Lätt
Anna



Jag har alltid älskat att laga mat. Vid 43 års ålder och fem barn senare brinner intresset starkare än någonsin. Jag vill dela med mig av hur man med enkla grepp och liten kassa kan åstadkomma stordåd i köket...

Läs mer

Följ mig på Instagram

Kategorier / Taggar

Lätt (8)

Arkiv

2015
   augusti 2015 (1)
   juni 2015 (1)
   maj 2015 (7)
   februari 2015 (1)