Startsida / Tillbehör / Annas bönsallad

Annas bönsallad

6 portioner
3 burkar bönor av god kvalitet tex Borlotti, Kidney och Kikärtor
1 rödlök
½ dl soltorkade tomater i olja
1 dl finhackad bladpersilja
1 dl olivolja
3-4 msk balsamvinäger
Salt, svartpeppar
Skölj bönorna ordentligt under rinnande vatten. Hacka rödlöken och tomaterna. Blanda bönor, tomater, lök, persilja och häll på olja, vinäger smaka av med salt och peppar. Låt gärna stå minst 4 timmar och dra, men bäst smakar den dagen efter!!!
God till grillat kött och mättande, med mycket vitaminer.

Taggar: Lätt
Anna



Jag har alltid älskat att laga mat. Vid 43 års ålder och fem barn senare brinner intresset starkare än någonsin. Jag vill dela med mig av hur man med enkla grepp och liten kassa kan åstadkomma stordåd i köket...

Läs mer

Följ mig på Instagram

Kategorier / Taggar

Lätt (8)

Arkiv

2015
   augusti 2015 (1)
   juni 2015 (1)
   maj 2015 (7)
   februari 2015 (1)
Stäng