Stäng
Startsida / Säker mat för osäkra / Grillad het högrev med kalla sobanudlar

Grillad het högrev med kalla sobanudlar

Här har ni grillad högrev. Först kokade jag köttet i tryckkokare i 40 min. I sällskap med ingefära, stark oxbuljong, szechuanpeppar och gul lök. Sedan gjorde jag en Rub med farinsocker, five-spice, ännu mera szechuanpeppar, chipotlepulver och spiskummin. Sen la Peter det på grillen för att få lite yta och rök. Jag serverade detta med kalla sobanudlar i rökt majjo. Två sorters broccoli (råriven och lätt stekt), spenat, picklade grönsaker och lite chilli samt rostade cashewnötter.

Simsalabim, ganska mycket jobb men mycket gott!

Taggar: Svårare
Anna den 30 augusti 2015 10:52



Jag har alltid älskat att laga mat. Vid 43 års ålder och fem barn senare brinner intresset starkare än någonsin. Jag vill dela med mig av hur man med enkla grepp och liten kassa kan åstadkomma stordåd i köket...

Läs mer

Följ mig på Instagram

Kategorier / Taggar

70-tal (1)
à (1)
dessert (1)
Enkelt (13)
la (1)
Lätt (19)
Räkcocktail (1)
Svårare (10)

Arkiv

2016
   januari 2016 (2)
2015
   december 2015 (2)
   november 2015 (1)
   augusti 2015 (2)
   juli 2015 (6)
   juni 2015 (4)
   maj 2015 (12)
   april 2015 (12)
   mars 2015 (15)
   februari 2015 (16)