Stäng

Coleslaw

Recept

Oftast är Coleslaw en rätt jolmig röra med alldeles för mycket majonäs. Min svärmor Lisbeth visade hur man skulle göra. Använd gräddfil och bara någon matsked majonäs. Jag har också färsk fänkål i min vilket höjer smakerna. Detta är lätt och nyttig mat som funkar utmärkt som tillbehör så här i grilltider.

Taggar: Lätt
Anna den 10 maj 2015 11:52
Jag kokar ner lite apelsin juice till nästan sirap konsistens och har i min coleslaw. Jättegott!
Vi pressar alltid i vitlök vilket gör den mumsigare.
/ Malin
malinedlund.blogg.se



Jag har alltid älskat att laga mat. Vid 43 års ålder och fem barn senare brinner intresset starkare än någonsin. Jag vill dela med mig av hur man med enkla grepp och liten kassa kan åstadkomma stordåd i köket...

Läs mer

Följ mig på Instagram

Kategorier / Taggar

70-tal (1)
à (1)
dessert (1)
Enkelt (13)
la (1)
Lätt (19)
Räkcocktail (1)
Svårare (10)

Arkiv

2016
   januari 2016 (2)
2015
   december 2015 (2)
   november 2015 (1)
   augusti 2015 (2)
   juli 2015 (6)
   juni 2015 (4)
   maj 2015 (12)
   april 2015 (12)
   mars 2015 (15)
   februari 2015 (16)