Stäng
Startsida / Säker mat för osäkra / Halstrad rimmad Lax med Campari-beurre-blanc-sås tillsammans med grapefrukt och strimlat äpple

Halstrad rimmad Lax med Campari-beurre-blanc-sås tillsammans med grapefrukt och strimlat äpple

Recept

En ny take på beurre blanc som tillför bitterhet mot den feta laxen. Enkel, god fredagslyx som medger mera skumpa! 

Taggar: Enkelt
Anna den 12 mars 2015 20:22

Inspiration!

Hej, vilket supergäng ni varit i år, superduktiga och fina mot varandra (det verkade vissa inte vara mot varandra förra året, trist och lite sorgligt att se) men såklart ändå tävlingsinriktade, ni vill ju det här. ni har inspirerat mig på olika sätt, jag kan identifiera mig med alla men aningen mer med dig och jag ser upp till dig på flera sätt. du verkar vansinnigt tuff och cool helt enkelt. en helt annan sak jag är lite nyfiken på - om du har tid och lust att svara - har ni fortsatt hålla kontakten och umgås? Stor kram och lycka till!
Stort tack för dom snälla orden, och allt stöd❤️Vi var ett supergäng i år, inga intriger och inga hårda ord alls. Vi hörs även ofta på telefon och Facebook fortfarande . Hoppas du fått svar på dina frågor och ha det bäst kram Anna



Jag har alltid älskat att laga mat. Vid 43 års ålder och fem barn senare brinner intresset starkare än någonsin. Jag vill dela med mig av hur man med enkla grepp och liten kassa kan åstadkomma stordåd i köket...

Läs mer

Följ mig på Instagram

Kategorier / Taggar

70-tal (1)
à (1)
dessert (1)
Enkelt (13)
la (1)
Lätt (19)
Räkcocktail (1)
Svårare (10)

Arkiv

2016
   januari 2016 (2)
2015
   december 2015 (2)
   november 2015 (1)
   augusti 2015 (2)
   juli 2015 (6)
   juni 2015 (4)
   maj 2015 (12)
   april 2015 (12)
   mars 2015 (15)
   februari 2015 (16)