Stäng
Startsida / Lätt / Provencalsk grönsakspasta med sardeller

Provencalsk grönsakspasta med sardeller

4 port
1 tärnad aubergine (ca 300 g)
1/2 tärnad röd paprika
1/2 hackad rödlök
15 små kronärtskockshjärtan delade i kvartar (finns att köpa frysta)
3 hackade vitlöksklyftor
4 msk kapris
5 st finhackade sardellfiléer
2 msk finhackad färsk basilika (1 tsk torkad)
1 dl olivolja
Riven parmesanost
Salt och svartpeppar
Värm oljan i en panna. Stek auberginen tills den får färg. Tillsätt övriga ingredienser och stek på svag värme i ca 5 min. Smaka av med salt och peppar. Servera med Tagiliatelle el Linguine. Om du vill göra egen pasta se "Pasta grundrecept".
Lätt med mycket smak!

Taggar: Lätt
Anna



Jag har alltid älskat att laga mat. Vid 43 års ålder och fem barn senare brinner intresset starkare än någonsin. Jag vill dela med mig av hur man med enkla grepp och liten kassa kan åstadkomma stordåd i köket...

Läs mer

Följ mig på Instagram

Kategorier / Taggar

Lätt (17)

Arkiv

2015
   december 2015 (1)
   juli 2015 (1)
   juni 2015 (4)
   april 2015 (7)
   mars 2015 (2)
   februari 2015 (4)