4 port
500 gram färsk salsicca
70 gram rökt hackat sidfläsk ellar bacon
1 hackad gul lök
2 pressad vitlöksklyftor
ca 300 gram rensad blandad svamp (jag hade förväld i frysen som jag plockat i höstas)
1/2 dl vitt vin ( 2 tsk rödvinsvinäger går också bra)
1 burk coctailtomater
1 tsk torkad timjan
1 knivsudd chiliflakes
salt, svartpeppar, olivolja
Börja med att ta bort skinnet på korven. Hacka det till köttfärskonsistens. Fräs sidfläsk i olivolja, och tillsätt korvköttet. Stek tills allt fått färg och tillsätt sedan lök, vitlök och svamp och stek ytterligare ca 10 min. Tillsätt vin och tomater samt alla kryddor. Låt stå och puttra 10 min.
Servera med nykokt pasta och hyvlad parmesan och toppa med lite färsk tmjan


