
8 bitars
3 mangofrukter eller 1 1/2 pkt fryst (375 g)
1 burk kondenserad mjölk (385 g)
3 dl vispad grädde
rivet skal av en halv citron
4 gelantinblad
Lägg gelantinen i iskallt vatten. Ta bort fruktköttet från mangon. Mixa fruktkött med en stavmixer. Värm upp mangopuréen i en kastrull. Krama ur gelantinet och tillsätt i mangopuréen. Mixa med en stavmixer. Vispa den kondenserade mjölken hårt och tillsätt puréen och den rivna citronen. Vänd i den vispade grädden. Klä en form med plastfolie och häll i smeten. Ställ in i frysen i minst 4 timmar.
Crunch
150 g mörk choklad
1 dl hackade pecannötter
3 krm romessens
Smält choklad i vattenbad och blanda i alla ingredienser. Lägg upp på smörpapper och ställ in i kylen. Låt stå till dess att den stelnat.
Mangosås
2 mangofrukter eller pkt fryst (250 g)
2 tsk florsocker
Mixa fruktköttet och sockret tills du får en slät sås.
Ta ut tårtan en halv timma innan servering. Hacka crunchet över och servera med den goda såsen. MUMSMUMS!!
Anna